Seniorbowling

Är du senior och vill bowla regelbundet i en klubb? Nedan kommer några alternativ för er!

Enskede PBK Damer

Söker fler seniordamer som vill bowla. Spelar på måndagar.

Klicka här och läs mer

NBC Seniorerna

Välkomna till New Bowl Center Gullmarsplan och spela bowling med ett gäng glada seniorer! Vi har 3 grupper vid 2 olika dagar och klockslag. Tillsammans är vi ca 50 spelare.

Jag är en ”instruktör” (Ulla) som hjälper dig att komma igång och finns alltid på plats, om du behöver vår hjälp.

I dagsläget har vi plats för fler spelare i gruppen ”NBC Seniorerna” som spelar på onsdagar mellan klockan 14.00 – 15:30. OBS! Man bör vara i hallen klockan 13.45 för att hinna prova ut skor och klot, som du får låna gratis.

Första gången du deltar bjuder vi dig att spela 2-3 serier gratis. Dessutom bjuder vi på kaffe med dopp!

I fortsättningen betalar du för varje serie du spelar; 1 serie kostar 38 kronor, om du vill betala kontant. Alternativt kan du köpa ett rabattkort (endast för seniorer) som kostar 620 kr för 20 serier och då kostar en serie 31 kronor. Rabattkortet är inte personligt, så är ni 2 som kommer tillsammans, kan ni dela på ett kort.

Vid varje terminsavslutning ordnar vi – tillsammans med den trevliga personalen i hallen – roliga tävlingar med efterföljande middag, som vår glada kock fixar åt oss.

Viktigt! När du bestämt dig för att ”det här verkar ju kul” ber vi dig ringa bowlinghallen, tel 08-911170 och anmäla ditt deltagande.

Varmt välkomna!

/ Ulla

PS. Vi lovar att det här, med att spela bowling, är hur kul som helst, för att inte tala om hur trevligt vi har efter spelet! Då inträder den sociala tillvaron (nog så viktig), som hos oss är så härlig och kul. Någon äter en bit mat, någon tar en kaffe, ett glas öl eller vin! Då kan det bli heta diskussionerna om de lutande banorna, de fastklistrade käglorna, klot som beter sig konstigt och alla orättvisorna etc etc. Då är det högt i tak, och vi mår som allra bäst! DS