Husligan

Stockholms största husliga!

Vi har runt 80 stycken 3-mannalag bestående av glada amatörer och lite mer erfarna bowlare i form av kompisgäng eller kollegor som 2 gånger i månaden spelar matcher mot varandra. I och med att det är så många lag så är husligan uppdelad i 3 olika ligor; Måndagar Udda Veckor, Tisdagar Jämna Veckor och Tisdagar Udda Veckor. Dessa ligor är i sig uppdelade i ett par divisioner för att få en jämn fördelning mellan lagens skicklighet så att det blir mer rättvisa matcher.

Matcherna

Varje match så möter ens lag ett utav de andra lagen i en match över 3 serier på 3 banor där vardera av lagens spelare möter en av varje motståndare varje serie. Varje serievinst ger 2 banpoäng och man tävlar totalt om 18 poäng på en match, där laget med mest poäng vinner matchen. En matchvinst ger i sig 2 tabellpoäng, en oavgjord match 1 tabellpoäng och en förlust 0 poäng.

Avslutningsfesten

I slutet av säsongen på våren så blir det en stor fest i hela hallen, där vi har diverse tävlingar, middag samt prisutdelningar till segrarna i de olika divisionerna.

Är Ni intresserade av att starta ett lag i husligan?

Kontakta oss på [email protected]

Husligans Hemsida

Gå in på hemsidan för att se tabeller, snittlistor och spelprogram:

Husligans Hemsida